RV
Volledig scherm
© RV

Sigaretten met menthol vanaf morgen verboden

Mentholsigaretten zijn vanaf woensdag 20 mei verboden in heel Europa. Dat is het gevolg van een beslissing van de Europese Unie uit 2014, die de verkoop van tabak met aroma’s verbiedt.

6 reacties

  • Patrice De Meyer

    4 jaar geleden
    7ik rook zelf niet en ben ook blij met rookverbod op plaatsen waar anderen passief meeroken. Tegelijk zijn er studies over de negatieve invloeden van voedseladditieven, luchtvervuiling, insecticide en onkruidbestrijders, werkstress enz op de gezondheid.daar wordt minder rumoer aan gegeven. dus dat antirook gedoe is ook wat n bliksemafleider.
  • GERARD DE PELECIJN

    4 jaar geleden
    Alles met mate is de beste oplossing!
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Weinig rokers krijgen corona, heb ik gelezen. Nicotine schijnt hierbij een remmende werking te hebben. Ik had al een vermoeden dat als indianen roken, er toch wel iéts goed moest zijn aan roken. Maar mondje dicht, natuurlijk. Ieder zijn eigen gedacht.
  • Geert Vaelen

    4 jaar geleden
    Haal dan alles van de markt he, een gewone sigaret heeft ook een bepaald aroma dat sommige mensen lekker vinden. En ook sigaren, men zegt toch ook dat Havana's een speciaal aroma hebben. Sommigen kopen zelfs vloestofjes voor de e-sigaret met tabakssmaak, dus is dat ook een aroma. Korte pijn, verbied alles. Ik ben er gelukkig al 5 jaar vanaf van die stinkstokken.
  • Dave Michiels

    4 jaar geleden
    Dan zullen ze vapen ook moeten verbieden met al die smaken en geuren...