Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Fors minder patiënten in ziekenhuizen, ook andere trends blijven gunstig evolueren

Er zijn de afgelopen 24 uur 58 nieuwe Covid-19-patiënten opgenomen in de ziekenhuizen, wat er weer licht meer zijn dan gisteren (50). Maar door het hoge aantal ontslagen, daalt de totale ziekenhuisbezetting wel weer met meer dan 100 patiënten tot 1.527. Ook op de afdeling intensieve zorg is er opnieuw sprake van een daling: momenteel liggen daar 313 coronapatiënten, dat zijn er 32 minder dan gisteren. Er werden helaas ook opnieuw 42 overlijdens gerapporteerd, waardoor de dodentol tot 9.150 stijgt.

9 reacties

  • Guido Ceuleers

    4 jaar geleden
    Hoe komt het dat er dagelijks nog bijna 200 nieuwe besmettingen zijn ? Wordt dit veroorzaakt door mensen die de corona maatregelen aan hun laars lappen ?
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    En maar versoepelingen doorvoeren.Tweede golf komt eraan! Merci Jambon.Wat een amateurs!!!
  • Jean-pierre Venken

    4 jaar geleden
    Ik geef iedereen de raad een mondmasker gedragen als je gaat winkelen. Ok zit niet altijd prettig, maar ach het is maar een half uurtje. Mensen in de zorg dragen dat een hele dag , dan moeten wij ook onze verantwoording pakken. Ook winkel personeel draagt tegenwoordig een masker. Ik ook en u !
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Ja als tweeenveertig doden een goed cijfer is dan zijn alle cijfers positief. In Belgie zijn grote kemels geschoten, maak u geen illusies. Gaan ooit de cijfers van de woonzorgcentra bekend gemaakt worden. Dan zal blijken waar directies een grote hoeveelheid doden op hun geweten hebben. Ook de acties van de politiekers moeten onderzocht worden. Weet je nog toen dutroux ontsnapte nam declercq ontslag als minister van justitie?
  • danny verbeeck

    4 jaar geleden
    Dat de cijfers gunstig evalueren is heel goed . Het is aan de overheid en de experts ervoor te zorgen dat égoisten en betweters ons niet in een tweede strengere lockdown stoten !!