photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Pro League laat rechtenhouders weten dat het géén tv-geld zal terugbetalen, Telenet wil (en krijgt) gesprek

Belgisch voetbalDe Pro League heeft een brief gestuurd naar de rechtenhouders - Telenet, Proximus en VOO - met de boodschap dat het géén tv-geld zal terugstorten voor het seizoen 2019-2020. Telenet eiste vervolgens een gesprek, de Pro League stemt daarmee in.

29 reacties

  • Albert VERBRUGGEN

    4 jaar geleden
    Als telenet zijn geld terugkrijgt, dan kunnen de play-sports abonnees hun geld ook terugvragen voor 1 of 2 maanden. Ik ben benieuwd of telenet dit dan ook zal terugbetalen.
  • Andy Heylen buelens

    4 jaar geleden
    Sorry Telenet , overmacht !!!! Dat is het woord dat ook jullie gebruiken als de klanten info vragen !!! Dit is net hetzelfde toch ?
  • willems michel

    4 jaar geleden
    Dat wordt leuk : geen supporters rond het veld en geen uitzendingen op TV volgend jaar.
  • Guido Winderix

    4 jaar geleden
    Ze zijn weer bezig de dwazen die hun geld terug vragen. Zet jullie abonnement stop is direct gedaan en dan betaal je niets meer.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Diegenen die hier tot het schaamteloze toe ganse dagen zitten te vitten op het voetbal en wiens droom het failliet van het voetbal als topsport in al zijn facetten een natte droom is hoeven eens na te denken aan de vele miljoenen banen die er rechtstreeks en onrechtstreeks zouden verloren gaan moest hun absurde wens werkelijkheid worden. Jaloezie is toch een erge ziekte hoor ! Schaam jullie.