Roberto Martínez verlengde zijn contract.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez verlengde zijn contract. © Photo News

Camps: “Martínez heeft het Belgisch voetbal gedecommunautariseerd”

Belgisch voetbalOnze columnist Hugo Camps staat vandaag stil bij de contractverlenging van Roberto Martínez. Camps heeft lof in petto voor de Belgische voetbalbond en hij legt uit waarom de huidige generatie Rode Duivels volgens hem zo goed bij Martínez past:

4 reacties

  • Ivan Smissen

    4 jaar geleden
    Thomas Bartoli, Van Moer was international van '66 tot '82. In die periode plaatsten de Rode Duivels zich voor slechts 4 van de 9 EK's en WK's. Ze speelden op die 4 toernooien in totaal 14 wedstrijden waarvan ze er slechts 5 wonnen. Ze speelden de finale van het EK in '82 waaraan in totaal slechts 8 landen deelnamen met slechts 1 overwinning in het hele toernooi. Inderdaad niet te vergelijken.
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Wat heeft die gouden generatie gewonnen met die Martinez erbij ......? Niets helaas ...nummer 1 op de wereld op papier ... Ze gaan nooit iets winnen realistisch blijven eh De generatie van de jaren 80' had minder talent maar was een beter groep en elftal
  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Martinez is de Van Gaal, Ancelotti of Klopp van den Aldi. Een gemiste kans , ze zullen nooit de prestaties van van Moer en Co in 1980 evenaren. Zij speelden de finale met een ploeg die nog niet half zo veel talent had als de huidige ….
  • Peter Samyn

    4 jaar geleden
    Ik begrijp niet waar en wanneer de Heer Camps enige communitaire wrevel heeft gemerkt op het veld of in de spelersgroep vóór Martinez bondscoach werd... Graag een paar voorbeelden, Hugo!!!