Axel Daeseleire bij het  optreden van The Starlings aan het Sint-Vincentiusziekenhuis ter gelegenheid van de dag van de verpleging.
Volledig scherm
Axel Daeseleire bij het optreden van The Starlings aan het Sint-Vincentiusziekenhuis ter gelegenheid van de dag van de verpleging. © Gregory Van Gansen / Photo News

Axel Daeseleire geeft 1.000 mondmaskers weg aan ziekenhuis

ShowbizzAxel Ddaeseleire heeft 1.000 mondmaskers gedoneerd aan het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Dat deed hij samen met de  Lions Club Antwerpen Marnix Zuid.

2 reacties

  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Mooi gebaar maar toch straf dat acteurs voetballers zangers iedereen dus behalve onze Belgische politiek aan mondmaskers geraakt zelfs de filters zijn nog niet aan de man gebracht als er al een 2de golf komt zal het eerder aan de politiek liggen die hun volk laat rotten dan aan de mensen die de regels al dan niet volgen
  • nicole peeters

    4 jaar geleden
    Mooie geste van Axel. Aan al diegenen die nog altijd het gevaar van dat verdomde virus onderschatten...iemand zoals Axel die het aan de lijve heeft moeten voelen, wees toch maar voorzichtig, nog geen tijd om te feesten !!