AFP
Volledig scherm
© AFP

Te hoge dosissen doen België afzien van deelname aan internationale klinische studie

België heeft ervoor gekozen om niet deel te nemen aan een grootschalige klinische studie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) naar mogelijke behandelingen tegen Covid-19 , omdat daarbij te hoge dosissen aan hydroxychloroquine moeten worden toegediend. Dat staat vrijdag in L'Echo.

5 reacties

  • Rita Beysen

    4 jaar geleden
    Denk hier eens over na : De Big Pharma verdient niks aan een medicijn dat al 40 jaar goed werk doet tegen malaria en effectief "griep" neerslaat in 36h. De one World government wil de toekomstige slaven vaccineren en in hun kot houden, de lockdown moet permanent worden. Het verbieden van hydroxochloroquine is hetzelfde als uitmoorden van je bevolking. En onze "gekochte journalisten" moeten toch ook betaald worden zeker ?
  • Luc Eeckelaert

    4 jaar geleden
    Ze kunnen misschien eerst de negen ministers in België hun mening vragen.
  • geert thore

    4 jaar geleden
    In de Belgische ic zijn er procentueel minder mensen gestorven dan in andere landen. Er is een studie die erop wijst dat het middel hydroxycloroquine dubbel zoveel kans heeft op hartritmestoornissen. Dus groot gelijk dat België niet meedoet. Heb eens vertrouwen in onze Belgische topgeneeskunde Pierre en Jean.
  • pierre Van den Wijngaert

    4 jaar geleden
    België zal weer gelijk hebben? De honderd andere landen niet!! We zijn dan ook de slechtste leerling van allemaal en weten dus alles beter?
  • Jean Petermans

    4 jaar geleden
    Één mogelijk gevolg van die weigering kan zijn dat je als land ook dan achteraan in de wachtrij mag aansluiten als er een vaccin gevonden wordt.