Arda en Eline kozen in 'Temptation Island' meermaals voor een 'gewoon' missionarisstandje.
Volledig scherm
PREMIUM
Arda en Eline kozen in 'Temptation Island' meermaals voor een 'gewoon' missionarisstandje. © SBS

Mannen in ‘Temptation Island’ hebben altijd seks in missionarishouding: seksuoloog verklaart waarom het standje zo populair is

Eerst Arda met Eline, daarna Zach met Romee. Er zijn al twee mannen gezwicht in ‘Temptation Island’ en wat sommige kijkers opviel: ze kiezen altijd voor de missionarishouding wanneer ze tot de daad overgaan. Waarom is dat standje de ‘default’-optie voor zo veel mensen? Seksuoloog Filip Geelen licht toe.

4 reacties

  • Bob De Visser

    4 jaar geleden
    Geef mij toch maar de cowgirl positie , ik denk dat de meerderheid van vrouwen en ook veel mannen dit standje het meest appreciëren . Hier hoeft de vrouw in tegenstelling tot wat gedacht/gezegd ook niet altijd het meeste werk te leveren . Mijn ervaring is dat vrouwen hier de mate van genot in eigen handen hebben en niet moeten afhangen van het goede heupwerk van de dienaar van dienst . Trouwens het panoramisch voor de man is ook adembenemend toch .
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Als dit sex is dan zou ik er zelfs niet aan beginnen erop erover zijn nog niet begonnen en is al gedaan!
  • Jonas Buyle

    4 jaar geleden
    Dit programma is gewoon de exponentiële factor van de staat van ons maatschappij, een symbool van de verloedering van de waarden tussen man en vrouw in het Westen , ik moet er dan ook symbolisch van kotsen , zoveel moraalridders maar dit is niet ideologisch te wapenen dus men zwijgt en pretendeerd maar op. En ze doen missionaris omdat ze gefilmd worden , anders is dat op het midden van da bed met de benen en armen in de lucht.
  • Falcon Fighter

    4 jaar geleden
    Excuseer, als we eerlijk zijn dan doet de man altijd het meeste werk bij seks. Maakt niet uit hoeveel of welke standjes je doet. De eindbalans zal ATIJD zijn dat de man het meeste gepresteerd heeft!