Alex Agnew, thuis in lockdown.
Volledig scherm
Alex Agnew, thuis in lockdown. © Alex Agnew

Alex Agnew relativeert: “De cultuursector zaagt nogal rap”

ShowbizzNormaal gezien had hij de afgelopen dagen in uitverkochte zalen moeten optreden, maar dat zit er voorlopig niet in voor Alex Agnew (47). Al zijn er belangrijkere dingen, vertelt hij in Het Nieuwsblad. 

8 reacties

  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Jij durft het te zeggen, ooit in Lier naar je voorstelling geweest, je bent niet op je mondje gevallen, gelukkig. Maar wat je zegt is waar, cultuur is leuk maar kan ook in bij beroep en wij belasting betalers moeten het niet steeds sponceren.
  • Marc Hellebaut

    4 jaar geleden
    Zoals altijd is ook weer deze uitspraak zeer verstandig,eerlijk en boenk erop Alex. Met de dag meer en meer bewondering voor u,recht door zee eigen mening zonder politiek correct te willen zijn. Je bent een schitterende kerel. Petje af
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    En gelijk heeft hij. Komt daar nog bij dat de meeste van alles kunst kunnen maken en daarvoor betaald willen worden door de gemeenschap. Iemand die met een emmer op zijn hoofd op een stoel staat noemen ze kunst, meestal heeft hij of zijn dan nog enkel zijn of haar onderbroek aan. Kunst moet geen subsidies krijgen. Wanneer kunst goed is gaan mensen wel kijken of kopen ze je dingen.
  • may kok

    4 jaar geleden
    Goed gezegd kerel ! Alle dagen wordt de burger om de oren geslagen met de miserie van één of andere minderheid. We moeten een schuldgevoel hebben, we moeten compassie hebben en we moeten geld schenken, zelfs aan de arme zanger met 3 miljoen op z'n rekening, of eendagsvlieg acteurkes die nog nooit een euro gegenereerd hebben. Merci Alex, er is nog een beetje verstand en hoop in Vlaanderen.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    De cultuursector is het gewoon om het handje open te houden en te leven van subsidies, resultaat of niet.