Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

We staan voor derde kurkdroge vakantie op rij: het is de schuld van de straalstroom

De zomer is amper ingezet en het is nu al kurkdroog. We staan voor de derde droge vakantie op rij. De schuldige? De trage straalstroom. “De droogte van de voorbije drie jaar zorgt nu bij het minste voor problemen.”

28 reacties

  • Lut Van Damme

    4 jaar geleden
    Al het water dat we uit de grond halen, komt toch ooit op de een of andere manier terug in de grond. Het water kan toch niet weg uit de wereld of van de aarde.
  • Marco Maerten

    4 jaar geleden
    Louis Heyens,regenwater dat afvloeit van autowegen,zit vol met restanten van de benzine en dieselwagens die over de weg rijden..eens kijken hoe dan de 'kwaliteit ' van dat water zal zijn als het in het grondwater terechtkomt?
  • davy verdurme

    4 jaar geleden
    Moet de bouw nu keer stoppen met al dat grondwater in de riool te pompen zoubdatook veel schelen. Maar nee wij en de boeren moetten zuinig zijn . En de bouw mag het gewoon in de riool pompen.
  • Sjonny Martero

    4 jaar geleden
    Nog meer belastingen? Misschien eens alles herbekijken zodat geen onnodige uitgaven worden gedaan. Begin met de postjes in de zogenaamde afgeschafte senaat?
  • Diane Van Riet

    4 jaar geleden
    Het is vooral de schuld van de beleidsheren en dames van de verschillende regeringen.
  1. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.
  2. IN BEELD. Woestijnstad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortregens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    IN BEELD. Woestijn­stad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortre­gens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    Inwoners van Dubai beleven momenteel ongeziene taferelen. Zeldzame zware stortregens hebben de woestijnstad in een groot plonsbad getransformeerd. Volgens verschillende media viel er dinsdag op één dag tijd evenveel regen als normaal in een jaar. Dubai International Airport, één van de drukste luchthavens ter wereld, werd helemaal lamgelegd door het noodweer. Ook woensdag blijft het vliegverkeer nog ernstig ontregeld. Elders staan winkelcentra en wegen onder water, beelden op sociale media tonen luxewagens als Rolls-Royces mistroostig dobberend in het water. Opvallend: het noodweer is mogelijk het gevolg van kunstmatig opgewekte regen.