Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Clijsters. © Photo News/Vincent Kalut

Over haar nieuwste hobby, de kritiek op haar gewicht en het hele mediacircus: herbekijk het exclusieve en uitgebreide gesprek met Kim Clijsters

TennisVTM Nieuws en HLN hadden een aangenaam en uitgebreid gesprek met Kim Clijsters, waarin geen enkel onderwerp werd gepasseerd. Over haar comeback in coronatijden en het hele mediacircus dat zich weer op gang trok. Over de kritiek op haar gewicht. Over het leven in quarantaine met haar gezin en over óf ze nog doorgaat als er dit seizoen niet meer getennist wordt. En er kwam nog zoveel meer aan bod. Herbekijk hieronder de exclusieve babbel. 

4 reacties

  • Jos Waarheid

    4 jaar geleden
    Weeral inkomsten via de gazet. Zou het niet van armoede zijn dat ze terug tennist? Niemand kan op wereldniveau komen na zolang eruit geweest te zijn en zeker niet op die leeftijd en met de kwalen die ze heeft. Maar je weet,wanneer je op de tabellen staat en wildcards krijgt, dat het een miljoenenbusiness is.Doet ze twee jaar verder en ze is weer gerust wat geld betreft. Voor mij hoeft ze het niet te doen.Was er toch al geen fan van.
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Ze houdt van het circus. Het is een bron van inkomsten voor haar.
  • Patrick De Sutter

    4 jaar geleden
    Hoe lief en minzaam ze het ook tracht uit te leggen. Haar overgewicht zal haar en haar knieën blijven parten spelen. Ze staat niet scherp genoeg om ooit nog een in tornooi een degelijke plaats te behalen.
  • Jean West

    4 jaar geleden
    Ze maakt er zelf een circus van.