Wim Verschueren van Scouts en Gidsen Vlaanderen
Volledig scherm
Wim Verschueren van Scouts en Gidsen Vlaanderen © VTM Nieuws

Ouders geruststellen is grootste uitdaging voor jeugdbeweging: "Zomerkampen misschien wel veiligste vrijetijdsbesteding deze zomer”

Er is grote opluchting bij de jeugdbewegingen nu ze deze zomer toch op kamp kunnen. Ze kunnen zich volop beginnen voor te bereiden want het gaat extra organisatie vragen door de strenge veiligheidsvoorschriften. “Maar het voornaamste zal het overtuigen van de ouders zijn dat het veilig is”, legt Wim Verschueren van Scouts en Gidsen Vlaanderen uit in de studio van VTM Nieuws.

11 reacties

  • Charel De Kromhe

    4 jaar geleden
    Inderdaaad Arifiene,jeugdvereenigingen zijn altijd een broeihaard geweest van samenhorigheid,respect,integriteit,altruïsme, vriendschap voor het leven en zoveel meer.Het is een virus dat je te pakken krijgt en waarvoor nog geen medicijn is gevonden en dit bestaat al sinds 1907 .Be prepared.
  • Eddy Vermeulen

    4 jaar geleden
    Een kwestie van tijd om een broeihaard van covid-19 te creëren. Mijn kinderen? Jamais de ma vie.
  • Xsarilde Willis

    4 jaar geleden
    Ach doe wat je wil, jeugdverenigingen zijn altijd een broeihaard geweest. En perecte dumpplaats voor ouders die de hele week werken en in het weekend wat uurtjes voor zichzelf willen.
  • Dirk DE Bakker

    4 jaar geleden
    Je moet goed zot zijn om je kinderen nu mee te geven op kamp, hetzelfde als je zot zou zijn om dit jaar op reis te gaan, sommige mensen zien nog steeds het gevaar niet van de onzichtbare vijand. En als de ouders niet weten wat te doen met hun kinderen dan moesten ze er maar niet aan beginnen. De ouders van nu zijn watjes.
  • Dirk Vantorre

    4 jaar geleden
    Iedereen binnen, iedereen binnen, blijf in uw kot. Of nee, wacht! Iedereen buiten, iedereen buiten, uit uw kot. Ben je nog mee?