Oliver Naesen: ‘Ik zeg niet dat de Belgen en Nederlanders alle koersen gaan winnen, maar we hebben wel een voordeel op Italianen, Fransen en Spanjaarden, die binnen moesten blijven.’
Volledig scherm
PREMIUM
Oliver Naesen: ‘Ik zeg niet dat de Belgen en Nederlanders alle koersen gaan winnen, maar we hebben wel een voordeel op Italianen, Fransen en Spanjaarden, die binnen moesten blijven.’ © Thomas Sweertvaegher

"We krijgen een wielrennen op twee snelheden. Ik zeg niet dat de Belgen en Nederlanders alles gaan winnen, maar we hebben wel een voordeel op de rest”

WielrennenAls Oliver Naesen (29) tijdelijk minder goed slaapt, komt dat door zijn hoogte­kamer en niet omdat hij niet kan koersen, einde contract is, pas een huis heeft gebouwd en deze week zijn koppositie in De Container Cup verloor aan Greg Van Avermaet. “Van Hans Vanaken had ik wel meer verwacht in De Container Cup. Wat een gezichts­verlies.”

2 reacties

  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Het is een toffe kerel en een vriendelijke gast maar het moet er toch eens gaan uitkomen of blijft hij de man van net niet.
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Eerder een nadeel denk ik. De anderen zijn goed uitgerust en gaan zich op drie maanden top kunnen voorbereiden !