Het Koninklijk Paleis verspreidde eerder deze week enkele foto's van een joggende  kroonprinses. Onder de naam 'Elisabeth de Brabant' verscheen ze samen met medeleerlingen in de lijst van afgestudeerden van de 'Class of 2020'.
Volledig scherm
Het Koninklijk Paleis verspreidde eerder deze week enkele foto's van een joggende kroonprinses. Onder de naam 'Elisabeth de Brabant' verscheen ze samen met medeleerlingen in de lijst van afgestudeerden van de 'Class of 2020'. © RV - Screenshot YouTube

Kroonprinses Elisabeth treedt toe tot ‘Class of 2020' en is officieel afgestudeerd in het middelbaar

Kroonprinses Elisabeth is officieel afgestudeerd in het middelbaar onderwijs. Haar naam kwam vandaag voor in de online afstudeerceremonie van het United World College, het internaat in Wales waar de oudste dochter (18) van Filip en Mathilde de afgelopen twee jaar studeerde.

14 reacties

  • frank willems

    4 jaar geleden
    Hoe of wat maakt niks uit , ik hoop voor haar dat ze een man of vrouw neemt die van wanten weet , sociaal en economisch .
  • Monique Van Herck

    4 jaar geleden
    Allee weeral zoveel jaloezie .
  • Jan Deblaere

    4 jaar geleden
    Het stoort mij dat er "de Brabant" staat. Waarom niet "van" of "von" ? Dgl missers zijn koren op de molen van anti-monarchisten maar zelfs als royalist stoor ik mij daar aan. Is er werkelijk niemand op het paleis die oog heeft voor details ? Het zijn nochtans de details die het verschil maken.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Een hele prestatie - en dan nog 2500 euro per dag erbij - zo'n 900.000 euro per jaar. Een heel succesvol meisje.
  • Fleur Blom

    4 jaar geleden
    Proficiat!
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting
    Royalty

    KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting

    Een opvallend moment. Tijdens de bijeenkomst met de leden van de Europese Raad in het koninklijk paleis van Brussel heeft de Franse president Emmanuel Macron (46) het koninklijk protocol gebroken, door de arm van koning Filip (64) vast te grijpen. Een gebaar dat royaltywatchers én fans niet is ontgaan. “Denkt Macron dat de koning zijn maatje is?”, klonk het op sociale media. Al nuanceert onze expert Wim Dehandschutter: “Ik kan me moeilijk voorstellen dat de koning zich ongemakkelijk heeft gevoeld.”