-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Getty Images

Frank (65) leerde aanvaarden dat er meer is tussen hemel en aarde: “Ik was altijd de nuchtere, maar het lijkt alsof ze mij bij haar ­sterven haar gevoeligheid heeft doorgegeven”

In onze reeks ‘Lust & Liefde’ vertelt Frank (65) deze week hoe hij vroeger de nuchterheid zelve was. Toch heeft deze wetenschapper moeten aanvaarden dat er meer is tussen hemel en aarde, want zijn vrouw geeft hem nu en dan een duwtje in de rug tijdens zijn bestaan als weduwnaar. “Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet vaak genoeg gezegd heb dat ik haar zo intens liefheb.”

10 reacties

  • Mi Janssens

    4 jaar geleden
    Prachtig van Alexander ik kan hem begrijpen met intense liefde en ik hoop dat er op zijn pad iemand komt die dit met hem kan delen.
  • Marina Frulleux

    4 jaar geleden
    Ik herken dit , want heb dezelfde ervaringen. Echte liefde stopt niet bij de dood.
  • Annie Vancauteren

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat de schuldigen voor deze lockdown een inkeer meemaken Daar bid ik voor. In geloof ook in hogere krachten.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Alleen mensen die een bijzondere, met onze hersenen niet te verklaren, ervaring hadden kunnen erover praten maar dat doen ze meestal niet want dat zou "parels voor de zwijnen" gooien zijn. Een niet neerbuigend citaat maar gewoon kort uitgelegd hoe innig beleefde gevoelens niet mogen afgebroken worden door 'te' rationele denkers.
  • Jan Vannuffelen

    4 jaar geleden
    Of hoe men zichzelf gelukkig probeert te maken met zichzelf iets wijs te maken .