PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Hugo Camps wenst Felice Mazzu als trainer van Union “sterkte in een pokdalige surrogaatcompetitie” toe

Belgisch voetbalHugo Camps becommentarieert in zijn dagelijkse column de keuze van Felice Mazzu, vorig jaar nog bij uittredend landskampioen RC Genk, om trainer te worden van 1B-club Union. Onze columnist kijkt daar toch even aardig van op. “De rijke historie van Union en het Dudenpark verzachten de pijn, maar 1B blijft een smartelijke afgang voor een man die als rolmodel werd gezien voor een nieuwe generatie Belgische voetbalcoaches.”

4 reacties

  • Jan Rottiers

    4 jaar geleden
    De enige Franstalige ploeg waar hij gewenst is. Dat is de enige reden. Tenminste als hij in België wil trainer blijven. Als Franstalige en zonder een enkel woord Nederlands te spreken heeft hij bij andere ploegen geen kans. Bewijs geleverd in Genk.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    2e afdeling is mooier en spannender (amusementswaarde) dan eerste. veel clubs aan elkaar gewaagd, veel strijden ploegen die zeker in eerste niet moeten onderdoen voor onze "eerste klassers"
  • jan wuyts

    4 jaar geleden
    Moedige keuze van Mazzu in Genk moest ie naar de patron's luisteren die hun vorige aankopen nog snel wilden verzilveren hij neemt de handschoen op alle respect voor zo iemand.
  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    Ik ken er toch nog meer die zich heruitvinden na R Genk denk aan sommige, Carrasco en Casteels