Tom Schoepen met papa Bobbejaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Schoepen met papa Bobbejaan. © Bert Dentant

Zoon Tom wil Bobbejaan Schoepen herdenken met plaat én theatertournee: “Trots dat vader zich dankzij mij opnieuw artiest kon voelen”

Showbizz“Ik heb geen filosofen nodig in mijn park, maar loodgieters”, zei Bobbejaan ooit afkeurend over de studieplannen van zijn jongste. En toch deed uitgerekend verloren zoon Tom Schoepen (50) de carrière van zijn vader in diens laatste jaren heropleven. En nu, tien jaar na Bobbejaans dood, brengt Tom een pakkende hommage aan zijn vader, met een theatertournee én een album. Dat is te lezen in Dag Allemaal. 

2 reacties

  • Wim Marien

    4 jaar geleden
    Super dat je dat wil doen voor jou vader tom.je bent een lieve man
  • Dirk Seye

    4 jaar geleden
    Tom Schoepen, mijnheer Schoepen, u was een prachtige zoon voor uw vader. Echt ik denk dat hij ongelooflijk trots op u was toen u zelfs de eerbiedwaardige professor Etienne Vermeersch kon laten inzien wat voor iemand uw vader was en welke de betekenis is van het oeuvre dat hij als ongestudeerde mens gecreeerd heeft. Diep respect voor u, voor de onvergetelijke Bobbejaan en de epicurische wijsheid die uw vader bezat zonder hogere studies gedaan te hebben.