Mobile Vikings
Volledig scherm
Mobile Vikings © Pexels

Mobile Vikings haalt telecomprijzen weer stevig omlaag

Mobile Vikings lanceert vandaag een nieuw aanbod mobiele abonnementen. Daarmee duikt de telecomdochter van DPG Media weer fors onder de gangbare prijzen: tot 25 procent lager dan de concurrentie. Tegelijkertijd komt er voor alle nieuw geactiveerde telefoonnummers een kwaliteitsgarantie. Niet tevreden na één maand, geld terug.

10 reacties

  • Lucien Belmans

    4 jaar geleden
    Opletten, 25% goedkoper maar veel slechtere dekking en service!
  • Geert Baert

    4 jaar geleden
    Reeds jaren klant bij Scarlet. Is of was dochterOnderneming van Proximus en gebruikt ook het Proximusnetwerk. Nog nooit problemen gehad. Ooit een keer een nieuwe SIM kaart moeten bestellen, en na twee dagen werd die per briefpost geleverd. Ook hun prijzen en Facturatie zijn heel correct en overzichtelijk.
  • Bix Froefel

    4 jaar geleden
    Ik merk idd dat ik langer kan met een prepaid bedrag. Tja bijna niemand heeft nog mobiele data nodig, want bijna niemand komt nog buiten. Mobile Vikings leeft vooral van prepaid en dus van mobiel dataverbruik en telefoontjes, die nu bijna niemand meer nodig heeft.
  • Tessa vandermout

    4 jaar geleden
    Ik denk er sterk aan om.eens uit te proberen. Met Telenet niets anders dan verbindingsproblemen gehad en met Orange is het regelmatig ook prijs met de 4G.
  • Ed Buun

    4 jaar geleden
    Mijn huidig abonnement van €8 per maand is toch nog goedkoper dan de goedkoopste die ze aanbieden. Maar 1 a 2% van de belminuten en data verbruik ik gemiddeld per maand hiervan. Mocht er een goedkoper abonnement bestaan met minder data en belminuten zou ik direct overschakelen.