Vriendin van ex-spits van Anderlecht en Gent die uit het leven stapte, doet relaas: "Ik voelde dat er iets ergs te gebeuren stond”

VoetbalVorige vrijdag stapte Miljan Mrdakovic op amper 38-jarige leeftijd uit het leven. Nu doet Ivana Stanic, de vriendin van de gewezen Servische aanvaller met een verleden bij Anderlecht en AA Gent, haar relaas van de laatste uren van Mrdakovic, die met een depressie kampte.

5 reacties

  • Franc saas

    4 jaar geleden
    Dit zijn zaken die eenmaal gebeuren , je kan niet in iemand zijn hoofd zien en kijken wat er zich allemaal afspeelt ...zelf kan ik 3 mensen die uit het leven zijn gestapt ,waarvan ik het nooit had verwacht,1 was een ex. collega en altijd goedgeluimd , dus niet te begrijpen.
  • Nikolaas Bouman

    4 jaar geleden
    Een heel goed mens is er niet meer: rip.
  • Willy Scholaart

    4 jaar geleden
    Eddy D' Joos grote zever wat ge hier vertelt, dan ging hij het wel op een andere manier doen, moesten al de mensen die een vuurwapen in huis hebben zelfmoord plegen er zouden er niet veel meer overschieten.
  • heidi vermeersch

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat je geld hebt dat je gevrijwaard bent van depressie zoals velen denken
  • Eddy D'Joos

    4 jaar geleden
    Vuurwapens horen niet in huis. Een gezonde reflex is om direct de Politie te bellen wanneer je een vuurwapen in huis ziet, niet eers je moeder of schoonmoeder of vriend of wie dan ook.