Analisten Jan Mulder (r), Marc Degryse (l) en Gilles De Bilde.
Volledig scherm
PREMIUM
Analisten Jan Mulder (r), Marc Degryse (l) en Gilles De Bilde. © Gregory Van Gansen / Photo News

Degryse, Mulder & De Bilde verzoenen zich (een beetje) met het voetbal: “Het blijft friet zonder mayonaise, maar hier zit toekomst in...”

BundesligaZo blij als een kind waren ze, toen we onze analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Gilles De Bilde voorstelden om de Duitse topper Borussia Dortmund-Bayern München te volgen tijdens een pasta-avondje in de gebouwen van DPG Media. Voetbal & fun, en op het eind wint Bayern München. “Mag ik jullie kussen?”, jubelde Jan M.

7 reacties

  • LUC HUON

    4 jaar geleden
    Voetbal zonder publiek is vreemd, maar met goede ploegen uiteindelijk wel te genieten, voeg er publieksgeluiden aan toe en het wordt een freakshow.
  • Jos Verboven

    4 jaar geleden
    Mulder komt hiervoor speciaal vanuit Groningen (essentiële verplaatsing?) zo'n 300 km om wat onzin uit te kramen. 3 analisten om een matchke te bekijken en wat over te zeveren waar de kijker uiteindelijk niets aan heeft maar de belastingbetaler een gat in zijn kassa. Bespaar maar verder VRT, wij zullen wel betalen. Proficiat.
  • Danny vernimmen

    4 jaar geleden
    Alles is goed zolang de analisten maar betaald worden
  • Ghislain Geerts

    4 jaar geleden
    Analisten brengen geen zaad in het bakje bij de ploegen . Vroeger waren er geen analisten en het was beter zonder hun geouwehoer . Ze kosten geld en ze brengen niets op .
  • Jan Roesems

    4 jaar geleden
    In vond Hazart en Haaland niet in de wedstrijd zitten. Borrusia was de betere ploeg. Hield alles netjes onder controle. Verrassend en mooi lobbaldoelpunt. Strafschop op Lewandowski was terecht geweest maar ook aan de overkant werd een vergelijkbare fase niet bestraft.