Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Bijna alle cijfers op groen: minder besmettingen, fikse daling in ziekenhuizen en op intensieve zorg

Er zijn de afgelopen 24 uur 137 nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld, wat er fors minder zijn dan de vorige dagen. In de ziekenhuizen werden 36 nieuwe patiënten opgenomen, waarmee we nu voor de vijfde dag op rij onder de 50 zitten. Ook de totale bezetting in de ziekenhuizen daalde fors tot 1.128, net als op intensieve zorgen waar nu nog 220 mensen verzorgd worden. Er werden 36 nieuwe overlijdens gemeld (tegenover 23 gisteren).

23 reacties

  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    Nu de federale regering Wilmes en de experten ons zover gekregen hebben zullen NVA en VOKA wel alles weer in de soep draaien met een harde lockdown van ettelijke maanden tot gevolg
  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    De Paniekzaaiers zijn terug aanwezig met uitspraken als geniet van de volgende 4 maanden dan hebben we terug prijs. De café's zijn nog niet open , maar de café praat is wel al aanwezig.Zij die het menen beter te weten, stop dit gezever a.u.b.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    In de zomer hebben we hier ook zo goed als geen griep. Hoeveel is echt geweten over dit virus. In welke mate wordt er samengewerkt. Oost Azie en China hebben zonder twijfel een grote kennis opgebouwd. Of weet het westen het gewoon beter. Je kent de spreuk van vlaanderen. Wat je zelf doet doe je meestal beter. Maar ook met Corona is gebleken dat zulks weer niet het geval is. Oudjes zonder hulp en middelen opsluiten, het idee alleen al?
  • Pascal Siongers

    4 jaar geleden
    Als iedereen binnenzit is er veel besmetting en als iedereen terug buiten mag is er weinig. Ze draaien ons een rad voor de ogen. Zie ik dat alleen maar ? Of is iedereen gebrainwashed.
  • Patrick Verbelen

    4 jaar geleden
    Geniet van de komende vier maanden, nadien hebben we weer prijs. Benieuwd of we er daarvoor al klaar zijn, nietwaar De Block.