Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Katholiek Onderwijs: "Onmogelijk om alle leerlingen al tegelijk naar school te halen"

De Adviesraad basisonderwijs binnen Katholiek Onderwijs Vlaanderen stelt dat het met de huidige veiligheidsvoorschriften “onmogelijk is om alle leerlingen tegelijk naar school te halen”, luidt het in een mededeling naar de scholen. 

12 reacties

  • guido van der smissen

    4 jaar geleden
    proficiat aan het katoliek onderwijs,als eerste de echte warheid zeggen,werk zelf in een school en een degelijke verantwoorde hygienisn h te verantwoorden manier is er niet moest ik ouder zijn van kinderen gingen ze niet meer dit schooljaar,mijn respect naar deze mensen om de waarheid te vertellen
  • Jeanpierre Vanrykel

    4 jaar geleden
    Het welzijn van het kind zou prioritair moeten zijn voor de onderwijsmensen. Het zijn echter onze wetenschappers en artsen die al van in het begin van de coronacrisis hierop gewezen hebben. Van waar toch de corporatistische reflex bij de onderwijskoepels? Een klas herinrichten is niet gemakkelijk maar een ziekenhuis en intensieve verbouwen in 1week is dat ook niet, en voor covid19 patienten zorgen zonder voldoende bescherming is dat ook niet. Verwacht aub geen applaus elke avond om 20 u!
  • RENE LENAERTS

    4 jaar geleden
    Zet de meters afstand om in decimeters en het zal lukken. Maar daarvoor moeten de verantwoordelijken hun politieke paraplu thuislaten
  • ik zelf

    4 jaar geleden
    Als de lessen aanvangen om 7u30, de middagpauze maar 1/2u meer is, de lessen stoppen om 17u30 en er op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag les gegeven wordt is er plaats over voor alle klassen.
  • Johan Vercarre

    4 jaar geleden
    Voorzichtig blijven blijft nog de boodschap. We moeten het laten zoals het nu is.