Simeoni en Armstrong tijdens de Tour van 2004.
Volledig scherm
Simeoni en Armstrong tijdens de Tour van 2004. © AFP

Armstrong en Simeoni leggen jarenlange vete bij, Hamilton blijft met twijfels ondanks docu: “Veel halve waarheden”

WielrennenLance Armstrong en Filippo Simeoni hebben hun jarenlange vete bijgelegd. Dat vertelde de Italiaan in ‘Il Giornale’. Ex-ploegmaat Tyler Hamilton heeft dan weer nog altijd twijfels bij de bekentenissen die Armstrong maakt in de nieuwe docuserie rond de Amerikaan.

4 reacties

  • eric maier

    4 jaar geleden
    Armstrong zal nooit de hele waarheid vertellen over zijn gebruik. Hij zal altijd in een soort ontkenning blijven. Bv wanneer hij ermee begon. Dat was voor het wielrennen al het geval, in zijn triatlon tijd. Toen hij prof werd, stond daar zo'n soort hulk met een koersfiets. Bij zijn operatie, bleek wat hij allemaal nam, en nadien opnieuw vervolgde samen met epo. Puur fysiek gezien had hij een voorsprong op de rest, maar hij besloot met gelijke wapens te strijden toen epo een ander niveau bereikte
  • steven putman

    4 jaar geleden
    Blijft een hele grote mijnheer, zeven maal de ronde in een periode dat iedereen het deed straf heel straf. Want van een ezel met doping maak je nog geen koerspaard!!!
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    King Lance een echte kampioen
  • Francois Rediger

    4 jaar geleden
    Het is en blijft voor eeuwig een groot atleet. Als mens heeft hij keuzes gemaakt, waar men als toeschouwer best geen commentaar aan besteed. Dat is het domein van rechtspraak door bevoegde instanties. Godzijdank is dit niet onze taak, en blijf ik nog nagenieten van de mooie spectaculaire momenten. Van de resterende meningen, zal mij een worst wezen.