Expert Paul d'Hoore legt uit hoe je als belegger moet omgaan met de beursrally van de voorbije dagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Expert Paul d'Hoore legt uit hoe je als belegger moet omgaan met de beursrally van de voorbije dagen. © Belga

Bel20 stijgt opnieuw naar niveau van voor lockdown. Hoe reageer je daarop? Onze geldexpert Paul D’Hoore geeft uitleg

De Bel20 is vandaag, na een spectaculaire tweedaagse, alweer gestegen naar het niveau van voor de lockdown voor het coronavirus. Hoe moet je als belegger reageren op die stijging? Al wat aandelen verkopen? Of rustig blijven en afwachten? Onze beursexpert Paul D’Hoore geeft uitleg.

20 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Alleen is een euro met al die extra schulden en de miljarden die de ecb in het systeem pompt nu de helft minder waard. Dus eigenlijk is de beurs niet gestegen. Eerder nog verder gedaald. Maar de prijs van goud en vastgoed is wel in verhouding gestegen.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Allemaal gezever. De meeste beleggers zullen nog altijd op een verlies staan van 15 à 20 %. Die experts leuteren maar een beetje en verdienen daar veel geld mee.
  • marleen boone

    4 jaar geleden
    aandelen fondsen kunnen snel dalen zoals nu zijn gezakt op korte tijd tot min 20 a 30 % maar terug stijgen gaat veel trager en dan moet men geduld hebben en zeker niet verkopen met verlies instappen kan te overwegen zijn en goed zien in welke fondsen dan
  • MARTINE DEHOUT

    4 jaar geleden
    De beurzen op recordhoogtes terwijl de economie onnoemelijke schade lijdt ... dank u FED en ECB ! En dit noemt u beleggen ... Dit heeft niks meer met beleggen te maken.
  • Jo Nijs

    4 jaar geleden
    trouwens de echte impact moet nog komen als alle bedrijven hun winst gaan bijstellen en alle pe ratios de hoogte in gaan schieten. eens zien wat al die computermodellen dan gaan doen...