NBC
Volledig scherm
© NBC

Man die 37 jaar lang onschuldig in de cel zat waagt kans bij ‘America's Got Talent’ en blaast iedereen omver

TVDe 59-jarige Archie Williams heeft iedereen weggeblazen tijdens de nieuwste auditieronde van ‘America’s Got Talent’. De Amerikaan werd in 1983 veroordeeld voor een verkrachting die hij niet had gepleegd en werd voor de rest van zijn dagen naar de gevangenis gestuurd. Achter de tralies was Williams een trouwe kijker van de populaire talentenjacht, verlangend om ooit zelf deel te kunnen nemen. Deze week kwam zijn droom uit: na zijn auditie werd Archie getrakteerd op een staande ovatie en een knuffel van Simon Cowell.

7 reacties

  • Johanna Ruiter

    4 jaar geleden
    Het moet zijn; 37 jaar voor verkrachting en moord. Het was een blanke vrouw die verkracht werd en in het hart werd gestoken. Dat is wat de man zelf zegt voordat hij begint te zingen.
  • Regis Desmet

    4 jaar geleden
    Iemand 37 jaar van zijn leven afnemen en ongestraft verder veroordelen, dat is justitie, net zoals bij de banken word daar nooit iemand terecht gewezen of verantwoordelijk gesteld voor de vreselijk blunders die ze maken met immens menselijk leed, integendeel, de verantwoordelijken krijgen nog promotie of kunnen na grote oplichting verder burgemeester in een kust gemeente blijven
  • Ludo Hermans

    4 jaar geleden
    In deze wereld betaalt de burger altijd de prijs voor de schade die politici aanrichten!
  • Elisa deJong

    4 jaar geleden
    Verkrachting levenslang? Dat krijg je hier voor moord niet eens.. Ongelooflijk, ondanks toen al duidelijk bewijs voor onschuld, toch veroordeeld... Degenen, die dat deden, moeten eigenlijk ontslagen worden oid.. Arme man, zoo lang vast.. Gelukkig nu eindelijk vrij. Hij zou miljoenen moeten krijgen..
  • Liliane Maes

    4 jaar geleden
    37 jaar voor verkrachting, amai die mens. Nu laten ze echte daders lopen want ze hebben geen tijd voor hun proces en doen ze maar lekker verder! Wens jou het allerbeste Archie..