Heel wat jongeren zakten af naar het kunstgrasveld.
Volledig scherm
Heel wat jongeren zakten af naar het kunstgrasveld. © Julien Woolf

Mpoku en Edmilson reageren nadat politie ‘geheime’ match met (ex-)spelers Standard moet stilleggen: "Plots troepte massa volk samen”

VoetbalIn Wezet, een stad in de provincie Luik, heeft de politie gisteren rond 16u30 een ‘geheime’ voetbalwedstrijd moeten stilleggen. Dat melden de kranten van Sudpresse en wordt bevestigd door Julien Woolf, die schepen is in de stad. Er waren ook enkele (ex-)voetballers van Standard aanwezig. Mpoku: “We dachten dat het om een match met elf tegen elf ging.” 

27 reacties

  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Allemaal een fikse boete aan hune frak en een stadion verbod voor 1 jaar ook voor de aanwezige spelers.
  • Patrick Van Overmeire

    4 jaar geleden
    Heel die zever over Corona ben ik al lang beu al die leugens er over. Zie Zweden daar was alles open en hebben die veel meer doden dan hier nee denk ik dus de ganse economie kapot doen voor 350000 doden op de wereld van 7,7miljard mensen niet eens veel is maar 0,00003% van de bevolking. Of is het een zet van de groene rakers. Dan zijn die er goed in geslaagd om er zoveel werklozen bij te krijgen.
  • Jurgen Latet

    4 jaar geleden
    Alles terug open of niets kopen
  • jean-pierre vlasschaert

    4 jaar geleden
    Terwijl men in Duitsland kan kiezen tussen voetbal op TV,een terrasje doen of iets eten op restaurant,en ook in Nederland alles stilaan weer zijn gang gaat,blijven wij als het ware ter plaatse trappelen in ons kot.Zoals in alles,weer eens achterop hinkend.Is het dan zo verwonderlijk dat er soms regels overschreden worden?
  • Patrick Huwel

    4 jaar geleden
    Wij dachten en alle andere uitleg zijn larie en apekool. Jullie denken als voetballer buiten de wet te staan. Jullie weten al lang hoe de vork in dde steel zit, een hoge boete is hier het enige gepaste antwoord voor en dit voor alle aanwezigen.