Tom Audenaert
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Audenaert © Kristof Ghyselinck

Bart De Pauws ‘Influencers’ kreeg volgens Tom Audenaert geen eerlijke kans: “Na amper twee minuten rolden de giftige commentaren al binnen”

TVTegen een nieuw programma van Bart De Pauw zegt hij - ondanks de kritiek van kijkers op diens ‘Influencers’ - sowieso ‘ja’, en een derde seizoen van ‘De Luizenmoeder’ had hij ook dolgraag willen maken. Maar het is vooral over de taalgrens dat Tom Audenaert (41) momenteel aan de bak is. “Ze betalen mij nu zelfs bijna mijn normaal tarief”, zegt hij in Dag Allemaal.

27 reacties

  • Nancy Benthein

    4 jaar geleden
    Sorry maar is gewoon een barslecht programma.
  • Chris Laurijsens

    4 jaar geleden
    Influencers is gewoon heel onozel en kinderachtig. Het komt niet in de buurt van vorige creaties van Bart de Pauw. Normaal ben ik fan, maar dit is zowat het slechtste humorprogramma van de laatste 20 jaar. Het is niet gewoon slecht, maar het is zo slecht dat je gewoon geen volledige aflevering kan uitkijken. Mijn persoonlijk record is 4 minuten omdat ik de eerste keer mijn best deed.
  • marcel roten

    4 jaar geleden
    Commentaar na 2 min da is lang wij hebben nog geen min gekeken leven de afstandsbediening !!
  • Walter Bar

    4 jaar geleden
    Ik hou van de meeste programma's van BDP. Alles voor de show heeft geen eerlijke kans gekregen, maar dit was echt niets. Ik denk dat jij dat ook wel weet, Tom. Je bent een zeer goede acteur, maar dit was er te ver over. Dit is niet zoals Willy's en Marjetten dat geen kans kreeg van de VRT. Het programma kreeg alle kansen als aanhangwagen van De Mol.
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Trok op geen kanten. Heb even gekeken en dan afgezet en nooit meer gekeken.