Lady in red: koningin Mathilde stemt mondmasker af op outfit

De Belgische koningin Mathilde draagt in het openbaar een mondmasker en stemde het deze keer volledig af op haar outfit. Zo kwam ze tevoorschijn in een oranjerood ensemble met bijpassend masker in exact dezelfde tint.

vwh

De koningin bracht donderdagvoormiddag een bezoek aan chrysantenkwekerij Gediflora in Oostnieuwkerke, dat op een duurzame manier onderneemt en een voorbeeld is van vrouwelijk leiderschap. Voor de gelegenheid ging onze vorstin gekleed in een losse, oranjerode pantalon en bijpassende top.

© Stefaan Beel

© Stefaan Beel

Maar meer opvallend was haar mondmasker, gemaakt uit dezelfde stof als haar outfit. “De queen of assorti strikes again”, schrijft een fan van de look op Twitter. Iemand anders merkte op dat de koningin groene sandalen droeg. “Dat kan geen toeval zijn bij een bezoek aan een bloemkwekerij.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook geen toeval: haar roze clutch met bloemenprint. Verder werkte ze de look af met goudkleurige sieraden: ronde oorbellen en een klassiek horloge.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer