Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Vandenhaute. © Joel Hoylaerts / Photonews

Voetbal, koers en tv: het immense imperium van Wouter Vandenhaute, de nieuwe voorzitter van Anderlecht

Van extern adviseur naar voorzitter. Wouter Vandenhaute (58) neemt samen met Vincent Kompany de macht over bij Anderlecht. Vandenhaute werd in januari nog binnengehaald als extern adviseur door Marc Coucke, die nu een stap terugzet maar wel meerderheidsaandeelhouder blijft. Nu zal de Woestijnvis-baas pas écht zijn zegje mogen doen bij de Brusselse club, en zijn imperium is al zo immens. Een overzicht.

20 reacties

  • Karin Deneyer

    4 jaar geleden
    Hopelijk slaat het aan. Een ploeg als RSCA moet terug naar de top.
  • VDWalle Modest

    4 jaar geleden
    Niet slecht voor wat wij noemen " een speakerin".
  • Hans Oxida

    4 jaar geleden
    Als niet rsca fan hoop ik van harte dat deze club weer aanknoopt met het verleden. Met alle respect voor bv. brugge, Gent of Genk, zij hebben niet dezelfde naam en uitstraling. Vele generaties legendarische voetballers. Wie anders kan dat voorleggen? Bovendien wil ik er niet aan denken dat blauwzwart concurrentieloos heerst de komende jaren. Een strijd mét rsca is zoveel mooier. Dus: veel geluk Wouter!
  • Philippe Deckers

    4 jaar geleden
    Imperium? Nog nooit gehoord van John de Mol?
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Sportpresentator ? Ware het niet van Marc uytterhoeven was die nooit bekend geweest. Hij was niks als presentator, maar blijkbaar heeft hij wel een neus voor zaken. Vraagje : hoe kan zijn vrouw nog objectief een sportverslag verslaan? Ze zou zich ook moeten terugtrekken als verslaggeefster.