Martien Meiland
Volledig scherm
Martien Meiland © SBS

Leeg chateau voor Meilandjes: “Was corona vorig jaar gebeurd, waren wij nooit op tv”

TVHet regent corona-annuleringen bij Chateau Marillaux, de Franse bed and breakfast van de realityfamilie Meiland. Het doet vader Martien beseffen dat alles anders was geweest als het virus vorig jaar was uitgebroken. “Dan hadden wij niet eens een leuk programma op tv gekregen.’’

4 reacties

  • lode wijk

    4 jaar geleden
    Prachtig om naar te kijken, en duizend keer beter dan de paffs, humor en lachen, Geacteerd of niet het blijft leuk, dit mag voor mij iedere dag op tv, beter dan thuis en famillie, en misschien wel echt wie weet.
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Ik vind het een amusant programma, maar het is er soms zoooo ver over dat ik toch twijfel of het allemaal geen acteurs zijn. Die Martien is meer gay dan alle homo's die ik ken bij mekaar. En dat Frans van hem, jezus miena. Het hele ding doet me denken aan 't Schaep. Ook hard mee gelachen, maar dat was een humoristische serie.
  • Geert Van de Putte

    4 jaar geleden
    Jammer voor die zalige familie. Hopelijk keert het tij en kunnen ze als vanouds weer op hun eigen manier de gasten verwennen. Zeer leuk programma trouwens om naar te kijken. Gewoon, het leven zoals het is, niets verbloemd, gewoon gaan. Zalig!!
  • Piet Schots

    4 jaar geleden
    Dat is nu eens echt spijtig.