Roger Vanden Stock, Marc Coucke en Constant Vanden Stock.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Vanden Stock, Marc Coucke en Constant Vanden Stock. © PhotoNews/Belga/Ronny Meyers

Aad de Mos over 50 jaar voorzitterschap bij Anderlecht: “Verdwaald onder Coucke”

AnderlechtBijna 50 jaar voorzitterschap bij RSC Anderlecht. Aad de Mos (73) werkte samen met Constant Vanden Stock, zag hoe Roger Vanden Stock op enthousiasme de dynastie verder zette en hoe de grote paleisrevolutie onder Marc Coucke geen succes werd.

4 reacties

  • bert verhaert

    4 jaar geleden
    Ik treed de mening van Charles Leunens volledig bij. Dit is de enige juiste interpretatie. Constant VD Stock had voetbalverstand en een neus voor zaken. Hij werd bovendien bijgestaan door Michel Verschueren die Anderlecht ademde! Roger had noch voetbalverstand, noch een neus voor zaken, en werd in de steek gelaten door een te inhalige Van Holsbeeck. Coucke kent niks van voetbal, maar hij laat zich wel verstandig omringen (Kompany, Vercauteren, VD Haute, ...) Binnenkort staan ze er terug! Zeker!
  • David Van Petegem

    4 jaar geleden
    De tijd van renteloze leningen is ook voorbij.
  • Charles Leunens

    4 jaar geleden
    Misschien enige opmerking, indien Coucke RSCA niet had overgenomen, was het sportief en financieel failliet, dank zij het wanbeleid van Vanden Stock en Vanholsbeeck. Wat Vader Vanden Stock en Mister Michel hebben opgebouwd, werd stelselmatig afgebroken door ongeoorloofde miljoenen transfers en lonen (€). Geef de nieuwe bestuurders 1 kans zich te bewijzen, de jonge talentrijke spelers 1 kans geven inplaats van buitenlanders die geen meerwaarde betekenen.
  • Peter De Sadeleir

    4 jaar geleden
    Wat een afgang, wat een blamage voor Marc Coucke, zijn verdienste in het voetbal?, in een paar jaar twee clubs op de afgrond van faling zetten .