Dixie Dansercoer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dixie Dansercoer. © Kristof Ghyselinck

Globetrotter Dixie Dansercoer over hoe coronapandemie zijn kijk op reizen veranderde: “Ik reis nu veel in gedachten”

Showbizz“Ik twijfel soms aan de heilzaamheid van de globalisering.” Het was een uitspraak die je niet gauw zou verwachten van wereldburger Dixie Dansercoer. Maar de coronapandemie deed hem nadenken over het reizen, al snakte hij stilaan naar het noorderlicht. “Ik reis nu veel in gedachten, da’s ook een kunst”, zei Dixie in Dag Allemaal. Naar aanleiding van zijn overlijden kan u het volledige gesprek hieronder herlezen. 

1 reactie

  • Dirk De Buyst

    4 jaar geleden
    Bel eens met Sven Ornelis, want die staat op het punt te crashen omdat hij niet naar zijn kot in Barcelona kan.
  1. Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”
    PREMIUM
    Royalty

    Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”

    Net als prinses Kate (42) is ze een moeder van drie kinderen, maar haar boezemvriendin Emma Sayle (46) koos toch duidelijk voor een andere weg. De Britse vrouw leidt de exclusieve seksclub Killing Kittens, die grote seksfeesten organiseert. Wie lid wil worden, moet een hele procedure volgen en zich aan strikte regels houden. De zaakvoerster onthult nu wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren. En de vraag die nu op ieders lippen brandt: is prinses Kate ook lid is van de club?
  2. “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken
    Play
    Showbits
    1

    “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-ac­teur Roel Vanderstuk­ken

    ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken (47) is ondertussen al een half jaar eigenaar van een eigen brasserie in Kontich. “Toen ik en mijn zakenpartner plots voor de gesloten deur stonden bij de zaak waar we altijd afspraken dachten we: dit kunnen we niet laten gebeuren ”, aldus Roel. “In het begin waren ze in Waarloos sceptisch, ondertussen voel ik me helemaal thuis", vult hij aan. Hoe betrokken is Roel bij de zaak? En heeft de extra job invloed op zijn rol in ‘Familie’? In deze Showbits kom je het te weten.