Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Kompany. © RV en Photonews

Luxetaxi’s, sociale projecten en mislukte sportbars: ‘Zakenman’ Kompany is de koning van de cumul, die vooral niet bang is om te falen

Anderlecht“Ik ga geweldig veel op mijn bek. En ik zal nog geweldig veel op mijn bek gaan ook. Maar ik ben zo koppig dat ik weer rechtsta, het vuil van mijn gezicht veeg en opnieuw probeer. Opnieuw en opnieuw.” Zie hier de visie van Vincent Kompany (34). Alles wat u nog niet wist over de zakenman in de Rode Duivel, zijn projecten en zijn ambities. King Kompany, onbevreesd ondernemer en koning van de cumul.

11 reacties

  • Bjos Mia

    4 jaar geleden
    Goeie voetballer maar als zakenman een dikke nul.
  • David Pittevils

    4 jaar geleden
    Awel, best goed gezegd Guy!
  • Joan Vliegen

    4 jaar geleden
    Ik vind het leuk/goed dat bepaalde bemiddelde of rijke mensen met hun vermogen zaken doen met medeburgers inne maatschappij. Alles is beter dan al een enorme berg geld oneindig proberen vergroten of oppotten tgov met ideeën en acties iets terug te doen in en voor de maatschappij die u met dat vermogen voor uw leven en acties heeft beloond. Proficiat voor de moed creativiteit en geloof in uw eigen kunnen Vincent ! Succec met Anderlecht. Mvg Joan.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Er zijn al voldoende bekende mensen geweest die een zaak opstarten maar ondertussen meestal met andere dingen bezig waren. In een zaak moet je zelf aanwezig zijn en de touwtjes stevig in handen houden. En het is ook niet omdat je een bekende naam hebt dat alles gaat lukken. Er zijn er al heel wat over kop gegaan. En al heel wat die hun centen verloren aan zogenaamde zakenmannen die hun boekhouding en geldzaken regelden.
  • Jan Van Gent

    4 jaar geleden
    Als je veel geld hebt kan je veel doen maar dat geld geraakt ooit op …