BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

PORTRET. “Hij is zoals Michael Jordan, hij wil altijd winnen”: hoe Wouter Vandenhaute als paars-witte superfan en doordouwer niet snel zal opgeven

AnderlechtMet een stevig ‘mea culpa’ over het vertrek van Vincent Kompany, een symbolische stap terug als niet-uitvoerend voorzitter en de belofte dat Anderlecht beter zal communiceren hoopt Wouter Vandenhaute de band met de misnoegde paars-witte fans te herstellen. Niemand wellicht die meer ontgoocheld is door de val van de club dan Vandenhaute zelf: portret van een paars-witte superfan die met het voorzitterschap een hartsdroom waarmaakte en als ‘doordouwer’ niet zomaar zal opgeven.

10 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Niemand, met kennis van zaken, die eraan twijfelt dat Wouter wéér succesvol zal zijn bij Anderlecht. Marc en Wouter zijn investeerders en succesvol in het zakenleven. Zij hebben tijd, geduld en geld.
  • Sophia de smet

    1 jaar geleden
    Zal uit een ander vaatje moeten tappen om Anderlecht weer groot te krijgen. Geloof er niet in. Anderlecht is klaar voor de geschiedenis boeken
  • Ayse Ozyasar

    1 jaar geleden
    Weet je wel wie Jordan is dat is een ander kaliber dan vdhaute
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Vandenhaute zal sowieso Anderlecht terug op de rails krijgen. Hij zal constant vernieuwing en visie brengen mét de juiste mensen als machinisten. De recordkampioen wordt opnieuw een hoge snelheidstrein op nieuwe sporen en geloof me, met een nieuw modern station in het Brusselse, de hoofdstad van Europa. Wouter en Coucke houden niet van verliezen of falen.
  • jos kenis

    1 jaar geleden
    De supporters roepen om zijn ontslag maar wie denken ze dat het in zijn plaats gaat doen ? Wees constructief in plaats van alles af te breken.