Viroloog Steven Van Gucht.
Volledig scherm
Viroloog Steven Van Gucht. © VTM NIEUWS

Viroloog Steven Van Gucht: “Epidemie verloopt voorlopig via meest gunstige scenario, maar dat kan snel veranderen”

De uitbraak en het intomen van het nieuwe coronavirus in ons land verloopt momenteel via het meest gunstige scenario. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht vrijdag gezegd op de briefing over de meest recente coronacijfers. Hij waarschuwt echter ook dat het snel kan veranderen.

5 reacties

  • luc boeckx

    4 jaar geleden
    Allemaal goed en wel maar nu zijn er duizenden mensen aan zee op de dijk of winkelstraat die daar uren vertoeven. Men mag zelfs in Nederland, dat een ander land is gaan winkelen en familie bezoeken maar.... de kinderen van het 1ste en 3de middelbaar mogen niet naar school en krijgen nog 1 dagje of halve dag om naar school te gaan om afscheid te nemen van hun vriendjes die ze maanden niet gezien hebben! Waar zit de logica!?? Het is een echte schande dat men die kinderen zo in de kou laat staan!
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Steven ik geloof dat de VRT u viseert. Laatst hebben ze niet jouw in beeld gebracht maar enkel je MOOIE uurwerk dat je aanhad. En zoals ik het kon zien was het een BREITLING. Het zou kunnen zijn dat ze hun daar afvragen wat je met zo'n uurwerk aan doet? Of kun je dit wel betalen. Steven wees op je hoede.
  • Leopold Degallaix

    4 jaar geleden
    Aantal daalde maar de meetse mensen durven gewoon niet te testen!
  • Veronica Voorhelst

    4 jaar geleden
    Wat is het verschil tussen op café afspreken met uw vrienden of thuis? Waarschijnlijk de inkomsten van de cafébaas.
  • John Rogers

    4 jaar geleden
    Geef de mensen niet teveel hoop is vooral een goede restrictie..