CNN-journalist Omar Jimenez wordt gearresteerd tijdens zijn verslaggeving over de rellen in Minneapolis.
Volledig scherm
CNN-journalist Omar Jimenez wordt gearresteerd tijdens zijn verslaggeving over de rellen in Minneapolis. © screenshot CNN

Tv-ploeg van CNN gearresteerd tijdens live-verslaggeving over rellen in Minneapolis

De politie van de staat Minnesota heeft een presentator van nieuwszender CNN, Omar Jimenez, tijdens een uitzending in Minneapolis samen met zijn medewerkers gearresteerd. De tv-ploeg is aangehouden terwijl die verslag deed van de rellen in de stad. Minder dan twee uur later werden ze opnieuw vrijgelaten.

13 reacties

  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Minnesota is geen land maar een staat in de VS. Ik ken geen land met de naam Michigan.
  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    volgens America-kenners bij uitstek is de enige taak van de President om het hele land veilig te houden. Dan wordt het meer dan tijd na bijna 4 jaar dat hij eraan begint. Bij de voorverkiezingen deed hij niks anders dan zeggen dat de US onveilig was en hij het zou oplossen. Vertel nu maar eens wat hij daar aan gedaan heeft. Juist : niks, nul komma nul. Hij heeft de onveiligheid enkel maar aangewakkerd. Dus glorieus gebuisd wat dat betreft, en voor de rest ook
  • Hugo COOLSAET

    4 jaar geleden
    Gisteren Twitter, vandaag CNN reporters oppakken. Het lijkt meer en meer op een dictatuur à la Turkije. De VS beseffen het nog niet, maar hij heeft een staatsgreep gepleegd volgens de "democratische" spelregels en probeer hem nu maar eens van die troon te stoten.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Ja mijnheer Petermans dat klopt maar dat zeggen ze er meestal nergens bij. En hoeveel zijn er hier die als er wat gaande is drukken op het feit dat de politie veel harder zou moeten optreden. Dat het gerecht niet werkt, dat politiekers hun werk niet doen en advocaten de vriendjes zijn van de misdadigers en enkel geldgewin belangrijk is. Ze zouden beter eens wat meer beelden uit vorige jaren geven toen gebeurde dit ook allemaal in de VS en erger soms.
  • daniel stienen

    4 jaar geleden
    Lucien, voor mij is een dictatuur waar een minderheid een meerderheid wil domineren, iets zoals in ons land...