In Griekenland mag er weer gezond worden op de stranden.
Volledig scherm
In Griekenland mag er weer gezond worden op de stranden. © AP

Griekenland, Kroatië en Cyprus heropenen grenzen, maar Belgen zijn voorlopig nog niet welkom

Toeristen mogen (binnenkort) weer naar Griekenland, Kroatië en Cyprus, maar Belgen zijn voorlopig nog niet welkom. Omdat ons land zwaar getroffen werd door het coronavirus blijft het geduldig afwachten. Zelfs op een lijst van 29 ‘veilige landen’ is er van België geen spoor te bekennen.

68 reacties

  • Georgette Dilen

    4 jaar geleden
    De Belgen hebben het inderdaad niet zo goed gedaan! Dus geen gezever en blijf thuis!
  • Regina Van Akker

    4 jaar geleden
    Wie kijkt er uit naar een vakantie vol belemmeringen? Het is alsof je naar een strafkamp moet. Is dat überhaupt vakantie op die manier? Dan ben je beter af thuis, lekker glaasje en hapje in de tuin in goed gezelschap...wat wil een mens nog meer? Ofwel zijn er veel mensen die niet graag thuis zijn om één of andere reden, dat kan ook...
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    amai zeg, MOETEN we nu weer in verlof gaan. Ge gaat het zien he, ginder zal het wel regenen, en alles kost daar zo duur, en ge moogt niet overal in en op... enz... En hier thuis kunnen we lekker genieten van de dagelijkse sleur van elke dag. Weten we niet wat er morgen komt (heerlijke verrassing toch). En drinke wij een pintje of een glaasje wijn zonder dat iedereen ons stoort. en moeten wij niet op een mondmasker gezicht staan te loeren. Weg met het verlof, leve thuis.
  • Gill Senten

    4 jaar geleden
    Landen die belgen ni willen verdienen geen winst te maken blijf ook weg in belgie dan
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Frankrijk is er ook niet bij, die hebben ook de rusthuizen mee geteld. Goed voor België en Frankrijk; zo wordt de eigen economie ondersteund en is de situatie beter te controleren. De Belgen (Vlamingen) zijn in Frankrijk welkom. Ze genieten een heel goed reputatie ivgm Nederlanders en Engelsen. Groot land met prachtige plekjes.