Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Photo News

Horeca Vlaanderen lanceert website voor veilige heropening

Nu de horeca mogelijks weer kan heropenen vanaf 8 juni, lanceert Horeca Vlaanderen de website www.heropstarthoreca.be. Op die site staat een praktische gids met alle maatregelen voor een veilige heropening. “De belangrijkste zaken zijn er helaas nog niet, zoals de datum of de capaciteit. Maar met deze praktische gids en website kunnen de ondernemers zich al volledig klaarstomen”, klinkt het bij Matthias De Caluwe, CEO Horeca Vlaanderen.

4 reacties

  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Als ik dit allemaal lees zouden ze mij er nog veel geld moeten bijgeven om nog te willen op cafe gaan, veel kun je er toch niet meer gaan doen, gouden tijden zijn al vele decennia voorbij.
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Wie gaat dat controleren dat alles met heet water afgewassen wordt en alles ontsmet wordt.
  • Franky Brandt

    4 jaar geleden
    12 weken kijk ik al uit om weer snooker te mogen spelen...nu gaan ze heropenen maar zal dat nog steeds niet mogen...tja. Dan moet ik ook nog niet langsgaan.
  • Christophe Moser

    4 jaar geleden
    Als we deze onzin aan Horeca Vlaanderen hebben te danken dan hadden ze zich beter afzijdig gehouden. En de overheid maakt zich er weer makkelijk vanaf. Alles dichtgooien en open laten doen op een manier waarop je nog niet eens een zaak zou starten.