Chateau Meiland VIJF corona
Volledig scherm
Chateau Meiland VIJF corona © VIJF

Chateau Meiland is niet coronaproof, reserveringen geannuleerd

ShowbizzDe Meilandjes hebben alle reserveringen voor hun bed and breakfast moeten annuleren. Hun chateau is alleen coronaproof bij een halve bezetting en daar wil de familie niet aan.

4 reacties

  • nicole nys

    4 jaar geleden
    Ik heb mij toch al goed geamuseerd met het programma. Alleen al voor de vocabulaire van Martien, die denkt dat hij frans spreekt, zou je al kijken.
  • Patrik Peetermans

    4 jaar geleden
    Steeds zo een drukte, man man man je wordt er hyper van. Zeker niet ok om naar te kijken net voor het slapen gaan. Vraag me eigenlijk af hoeveel % er reality is en of het niet allemaal opgezet is.
  • Loesje Vranken

    4 jaar geleden
    De eerste afleveringen waren keigoed, heel hard gelachen. De 2de reeks vind ik niet goed. En ik zou er nooit naartoe gaan, na alles gezien te hebben. Het eten vind ik niet top, ben beter gewoon. Typisch dat Nederlanders dit wel goeie kost vinden. Een hoge prijs kan je zeker niet vragen voor dit kasteel.Heel veel gebreken en geen grondige renovatie van dak en vloeren, electriciteit, water verwarming, afvoer enz.
  • Efraim Wuyts

    4 jaar geleden
    Vind het soms leuk om te volgen. Maar eerlijk gezegd lijkt het mij daar een echt bric à brac kot. Zou er nooit naar toe gaan.