Chateau Meiland VIJF corona
Volledig scherm
Chateau Meiland VIJF corona © VIJF

Meilandjes onthullen hoeveel ze verliezen tijdens sluiting: “Wij gaan toch failliet op deze manier?”

TVDe Meilandjes mogen vanaf 15 juni eigenlijk de deuren van hun chateau weer openen voor gasten, onder strenge voorwaarden dan wel, maar besluiten dat niet te doen. Daarmee krijgt het gezin alweer een bittere financiële pil te slikken.

7 reacties

  • Gregory Lindekens

    4 jaar geleden
    Ik vind ze geweldig. Kan je nog eens lachen!
  • ERWIN minnebo

    4 jaar geleden
    ja deze zijn te vergelijken met de familie Pfaff, aandacht trekkers, en kletsboekjes artiesten. Dat ze eens allemaal deftig werkten, en denken ze dat er geen andere Horeca mensen in de problemen zitten . Die zijn allemaal "gejost" door de regering, want tot wat dient het dat in Nederland enz. de Horeca reeds open zijn terwijl de Belg hier niet aan zijn trekken komt. Bestaat EU wel ?? Geen wetten voor eigen lidstaten ??
  • Elle-jan Katsberger

    4 jaar geleden
    Jan katsberger Nou nou er gaan honderden bedrijven op de fles daar heb ik meer medelijden mee dan dat stelletje malloten de een nog erger over het paard getild dan de anderen
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    Alles ok behalve die arrogante Maxime; altijd maar commentaar verkopen op alles en nog wat en voor de rest zit ze de hele dag achter haar laptop terwijl ma en pa het zware werk doen!
  • Carina Holemans

    4 jaar geleden
    Ik vind de Meilandjes geweldig, top