Joe Biden neemt het op 3 november op tegen Donald Trump.
Volledig scherm
Joe Biden neemt het op 3 november op tegen Donald Trump. © AP

Nog vijf maanden tot presidentsverkiezingen: Biden vergroot voorsprong op Trump in de peilingen

Democratisch presidentskandidaat Joe Biden ligt in een peiling van The Washington Post en ABC News momenteel tien procentpunt voor op huidig president Donald Trump. Ook andere peilingen tonen een voorsprong voor Biden. Met nog vijf maanden voor de presidentsverkiezingen belooft het razend spannend te worden in november. 

18 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Ik hoop van harte dat hij niet herverkozen wordt. Gebeurt dit wel dan gaat elke weldenkende politicus op deze planeet afstand van hem houden. Wie wilt nu met die ongeletterde man geassocieerd worden ? Een Bolsonaro misschien ?
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Ik heb gisteren de recente cijfers van de "2020 Presidential Election Polls" opgezocht. Ook Trump's geliefde Fox News tonen een achterstand van 8% [Biden 48% Trump 40%]. Maar dat is de stand van 20 mei. Benieuwd "what's next". In elk geval doen deze cijfers me hopen dat aan het einde zal "You Are Fired" staan.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Erwin Fiers, ik geloof nooit dat iemand die zelfs geen coherent gesprek kan voeren zonder 100 keer te vertellen over hoe geweldig hij is in staat is om beslissingen met toekomstvisie te nemen. Ik geloof eerder dat er andere mensen aan de touwtjes trekken en hem laten doen/zeggen wat hij wenst.
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Obama riep op tot kalmte.Nu net vernomen dat er een politieagent in het hoofd is geschoten en in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gevoerd.Een anti-Trump aanhanger waarschijnlijk.Dit is geen oplossing.En met de coronacrisis zullen er weer veel besmettingen bijkomen.Trump zou met de familie van Floyd moeten praten.Onlangs blanke autochauffeur vermoord door een politieagent.Waar zijn de linkse relschoppers nu?
  • Hilde Bogaert

    4 jaar geleden
    Niet dat 4 jaar geleden iemand echt trump in het witte huis zag...