Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Krijgt ze ook titel van prinses? Delphine Boël en koning Albert kruisen degens pas op 10 september

De volgende zitting voor het Brusselse hof van beroep in de zaak-Boël zal niet aanstaande donderdag, 4 juni, plaatsvinden, maar pas op 10 september. Dat melden de advocaten van Delphine Boël en koning Albert. Op die zitting zal koning Albert niet langer het wettelijke vaderschap betwisten, meldt meester Alain Berenboom, advocaat van de koning. Wel zal gepleit worden over de vraag van Delphine Boël om de achternaam van haar wettelijke vader te dragen, en de titels "Hare Koninklijke Hoogheid" en "prinses van België".

19 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 jaar geleden
    Hij kan het niet ontkennen want Delphine trekt als 2 druppels water op koningin Astrid, zijn moeder, zij straalt diezelfde gratie uit als de betreurde moeder van Albert.Ons prinsesje Elisabeth heeft er ook trekken van,de mond en glimlach, net of je ziet koningin Astrid weer
  • Ferdi Wuytack

    4 jaar geleden
    Dat de entourage van en het koningshuis zelf de frivole levensstijl en de gevolgen van de schuinsmarcheerder liefst zo ver als mogelijk wilden verstoppen bijna in een de vergeetput is schijnheiligheid ten top. Voor mij is het Delphine Van Saksen Coburg een prinses van Belgie. Albert kan een deel van zijn riant pensioen aan haar afstaan als tegenprestatie want zijn pensioen afstaan ligt hem zeker zwaar. Getuige hiervan uit het verleden.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    De familie Boël is steenrijk en Delphine haar vader is van adel en véél rijker dan Albert. Delphine is (was) enige erfgename en dus voor het geld moet ze het niet doen. Lees eens het staatsblad vooraleer anders te beweren.Delphine heeft evenveel rechten als die 3 andere.
  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    Dat ze maar krijgt wat haar toekomt. Dat is het minste dat die ouwe nog kan doen. Ocharme Delphine dit doe je geen enkel kind aan. Ze heeft evenveel recht op de erfenis later.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 jaar geleden
    Goed dat er eindelijk duidelijkheid is voor haar,ze is erkend en heeft rechten maar ik krijg de indruk dat het haar werkelijk om geld te doen is