Verdachte Khalid Bouloudo, bijgenaamd de 'koekjesbakker', werd eerder al veroordeeld tot 3 jaar met uitstel voor het ronselen van Syriëstrijders.
Volledig scherm
PREMIUM
Verdachte Khalid Bouloudo, bijgenaamd de 'koekjesbakker', werd eerder al veroordeeld tot 3 jaar met uitstel voor het ronselen van Syriëstrijders. © Marc Baert

5 miljoen euro losgeld kon de familie van de ontvoerde jongen uit Genk niet betalen: mama gaf kidnappers al haar juwelen

Zes verdachten blijven in de cel voor de kidnapping van een 13-jarige jongen uit Genk. Bij hen thuis vonden speurders een aanzienlijke som geld – vermoedelijk een deel van het losgeld. De mama van de jongen schraapte ook al haar gouden juwelen bij elkaar in de hoop aan de wensen van de kidnappers te kunnen voldoen.

11 reacties

  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Wanneer je in de misdaad (drugs) actief bent, moet je niet komen klagen dat je zelf slachtoffer wordt van andere criminelen of dat je het losgeld niet kunt betalen. Het enige slachtoffer is de dertienjarige jongen die zijn familie niet gekozen heeft.
  • Galina Petrova

    4 jaar geleden
    Ik snap ook niet hoe families, die met drugs bezig zijn, hier gewoon vrij rondlopen.
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Als gewone burger werkmens moet je zo dingen eens proberen ver ga je niet lopen hoor!
  • Hilde

    4 jaar geleden
    Dat geloof ik direct, aan drugs is ook niks te verdienen he
  • censor

    4 jaar geleden
    Zelfs de opbrengsten van die drugs (was dat geld verbeurd verklaart ?) waren zogezegd niet voldoende.....conclusie en de moraal van dit verhaal : misdaad floreert in België , amper veroordelingen en naar raad van state, wie kan dit betalen ? Wel als je bulk van het geld, opbrengsten drugs, en daarmee gewetenloze advocaten betaalt die de "weg" weten.....wat zeggen die advocaten: iedereen heeft recht op verdediging (als je het kunt betalen)