Rebecca Vanbutsele is blij te mogen heropenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rebecca Vanbutsele is blij te mogen heropenen. © Florian Van Eenoo Photo News

Horeca-uitbaters verdeeld over grote heropening: “Ik wil van mijn café geen operatiekwartier maken”

Witte rook voor de horeca, we snakken er met z’n allen al weken naar. Maar niet iedereen is blij met de ‘Grote Heropening’. Drie Vlaams horeca-uitbaters leggen uit hoe ze het gaan aanpakken en delen hun bezorgdheden. Wat mag de klant verwachten? 

27 reacties

  • pinche georganiseerde

    4 jaar geleden
    Mij staminee gaat vanaf maandag terug open en dat is top. Ik ga hem uitgebreid bezoeken als steunmaatregel. Om mezelf te beschermen zal ik uitsluitend korte drank drinken. En geen zorgen over het verkeer. Mij café is op kruipafstand.
  • Albert Jacobs

    4 jaar geleden
    Eerst 10 uur dan 12 uur en n u 01 uur...wat gaat Muylle nog allemaal uit haar mouw schudden, misschien voor de gepensioneerden een cheque geven om al wat duurder is geworden te kunnen betalen !
  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    De Vlaamse horeca klaagt steen en been en wil na al de gekregen subsidies nog meer steunmaatregelen . Het zal nooit genoeg zijn ! Geldzucht mag nooit de drijfveer zijn om als zelfstandige aan de slag te gaan , wel de kennis en de liefde voor het vak .
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    In elke sector sneuvelen er banen en ondernemingen door de Covid-19-crisis. De horeca is dus geen uitzondering en het is dus niet abnormaal dat in deze sector ook slachtoffers gaan vallen. Men zegt dat een werknemer een spaarpot zou moeten hebben waarmee je 6 maanden kan overleven , maar na 2 maanden staat bij vele horecabedrijven het water reeds aan de lippen. Misschien iets om over na te denken.
  • Jos Mardig

    4 jaar geleden
    Je hebt voor het overgrote deel gelijk Frank, maar hoewel wij ook al zeer lang bezig zijn, en nooit op grote voet hebben geleefd, kunnen wij enkel 6 maanden overbruggen door er alle reserves in te pompen. Dat kan, maar dan stel je je toch de vraag of het daar dan voor is dat je zo lang zo veel en hard hebt gewerkt.