Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Alsof Club in titelmatch nog snel transfers kan doen”: Beerschot dreigt met nieuw juridisch geschil

BeerschotEen nieuw juridisch geschil zit er aan te komen in het Belgisch voetbal. 1B-finalist Beerschot kondigde immers aan dat men het gewijzigde transferreglement zal aanvechten dat de KBVB er vorige week op aangeven van de Pro League doordrukte. Een procedure bij het BAS of de Belgische Mededingingsautoriteit behoren tot de mogelijkheden.

22 reacties

  • Joris Van Camp

    4 jaar geleden
    Men kan ook de bedenking maken dat er sprake is van competitievervalsing omwille van het feit dat OHL niet de kans heeft om in eigen huis voor een vol stadion te spelen. Dit heeft mijns inziens toch ook ontegensprekelijk een negatief effect op de uitslag.
  • willems michel

    4 jaar geleden
    Beerschot heeft 100 % gelijk nu OHL met 15 gehuurde spelers van Antwerp gaat spelen.
  • jaak wittouck

    4 jaar geleden
    Kampioen 1B gaat over de twee periodekampioenen spelen tegen elkaar voor plaats in 1A. 2 dalers in 1 A
  • Jan Dewolf

    4 jaar geleden
    Bij de meeste reacties worden argumenten aangehaald die naast de kwestie gaan . De aanbevelingen van de FIFA waren duidelijk : wegens de uitzonderlijke Coronatoestanden wordt aanbevolen de bestaande contracten te verlengen en nieuwe contracten te laten ingaan tot na het einde van het aflopend seizoen , waarbij de transferperiode kon verlengd worden tot 1 / 10 i.p.v. 31 / 8 .
  • Dirk Willems

    4 jaar geleden
    Misschien nog een fusie tussen Waasland Beveren en Beerschot. Alvast 2 kampioenen om te procederen ipv te voetballen. Focus jullie beter op het spelletje VOETBAL en niet op processen voeren. Maar het kan Meester Damen wel geldbopbrengen als de clubadvocaat.