BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Geen compensatie bij matchen achter gesloten deuren, wel 9.500 abonnees in één maand: Malinwa zit in de lift

KV MechelenCoronacrisis? Mogelijk matchen achter gesloten deuren? Het deert de Malinwa-fans niet. In één maand tijd staat de teller op 9.500 verkochte abonnementen. Ongeziene cijfers die KV Mechelen financieel zuurstof geven.  

7 reacties

  • DIRK SPRANGERS

    4 jaar geleden
    Wel straf dit aantal zonder compensatie voor de matchen zonder publiek. En die zullen er zeker zijn.
  • Dirk jansens

    4 jaar geleden
    Correctie ,over het verkrijgen van een licentie,dat was niet de commissie maar dat kwam vanuit het justitiepaleis te Wilrijk.
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Is toch wat ze elk jaar hebben? En veel hoger zal het niet worden. Je moet sws vrije tickets beschikbaar laten en ze hebben 15.000 plaatsen ofzo. Mogen al blij zijn dat ze nog in eerste zitten. Ging dat dossier na dit seizoen niet terug bekeken worden?
  • Luc Verstraelen

    4 jaar geleden
    Arie Verwimp.Omdat u het dossier niet kent zou het u sieren om zich te onthouden van commentaar.KV Mechelen heeft alle straffen gekregen die voorzien zijn/ waren in het reglement van de voetbalbond.En dan houd het op.
  • Arie Verwimp

    4 jaar geleden
    Maar over de licentie die ze normaal gezien niet zouden krijgen wordt in alle talen gezwegen....nochtans had de licentiecomissie vorig jaar duidelijk gesteld dat ze geen licentie voor dit jaar zouden krijgen...maar plots werd alles stil...schande dat deze sjoemelploeg nog in eerste mag spelen...met dank aan telenet zeker?