Sandra Bekkari
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Bekkari © Kristof Ghyselinck

Eén jaar geleden stopte Sandra Bekkari met ‘Open Keuken’: “Ik zou nu geen dagelijks programma meer willen presenteren”

Showbizz“Het is raar, maar de honger naar mijn boeken is nooit zo groot geweest als vandaag.” Sandra Bekkari (46) zegt het een jaar nadat ‘Open Keuken’ van het VTM-scherm verdween. Dat deed de auteur van de receptenpockets die vanaf volgende week verkrijgbaar zijn bij Dag Allemaal, allesbehalve in zak en as belanden. Integendeel: ze is eerder opgelucht dat ze niet meer dagelijks op tv komt. Waar ze wél mee inzit, is dat haar huwelijk is uitgesteld. “De uitnodigingen en m’n bruidsjurk lagen net klaar”, zegt ze in Dag Allemaal. 

8 reacties

  • Griet Cardon

    4 jaar geleden
    Laat Sofie Dumont terug komen. Die kan lekker koken Sandra mag thuis blijven.
  • bart vansteenkiste

    4 jaar geleden
    laat aub die dat mens weg van de tv en andere ook is dat eten , dat is eten voor een kanarie piet of voor konijnen of papegaaien die eten noten . gezond , als dat gezond is en als u denkt langer te leven maak dat de ganzen wijs e , echte westvlamingen eten meat , een goedee kortelet een biefstuk van de zesrip , ik eet niets anders puur boerenstijl , de rest en micro gedoe is voor de vuilbak
  • Schaillier Ingrid

    4 jaar geleden
    @Gilbert Van den Berghe: eindelijk eens iemand die de waarheid durft te zeggen. Zo denk ik er ook over. @Dirk De Weert: Sandra Bekkari is momenteel in herhalingen te zien op Vitaya.
  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Wat zong Bart Peeters, ik hoef geen konijneneten. Ze probeerde de kijkers zoveel mogelijk gezond en aan het groen te krijgen. Maar ik denk dat de tegenvallende kijkcijfer-resultaten een meer dan doorslaggevende factor bepaalden. Gaf zij er de brui niet aan,dan deed vtm het wel in haar plaats.
  • jos segers

    4 jaar geleden
    Sandra kom aub terug want je opvolger past beter bij de kinder zenders. Gelukkig is er onze Jeroen nog.