REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Lufthansa kondigt na miljardenverlies ‘zware herstructurering’ aan

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, moedermaatschappij van Brussels Airlines, gaat zwaar herstructureren. Dat kondigde topman Carsten Spohr woensdag aan, bij de voorstelling van het kwartaalrapport. Details over jobverlies gaf hij nog niet.

9 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    ze hebben 4,5 miljard. Elke maand na maart ging er 800 miljoen af en Lufthansa deed niks toen. Na 3 maand is er dan 2,4 miljard weg. Dus hebben ze nog 2,1 miljard. En dan overal gaan bedelen en 9 miljard belastinggeld krijgen? Ik begrijp het niet. Tot eind september hebben ze geld. En ondertussen herstructuren om te besparen. De mensen betalen voor de winsten van bedrijven.
  • stijn vandermeiren

    4 jaar geleden
    Het lijkt me duidelijk dat geen van jullie in de luchtvaart werkt of nog maar een greintje kennis heeft van wat er zich achter de schermen plaats vindt.
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar hoe die grote privé sterke bedrijven in mekaar zitten, zij maken winsten en bedelen! En wat zal het eindresultaat zijn voor BA?
  • L.R. JANSSENS

    4 jaar geleden
    Natuurlijk eerst het geld van duitsland cashen.Eens deze binnen spreekt men van "herstructureringen",wat resulteerd in ontslagen.Die ceo zal wel een dikke premie ontvangen,omdat hij heeft gezorgd voor de aandeelhouders.Is daar niet anders dan hier.
  • Marie Vandam

    4 jaar geleden
    Men zal blijven vliegen crisis of geen crisis ,wat was komt altijd terug!