De bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp zal nu zeker doorgaan zonder publiek.
Volledig scherm
De bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp zal nu zeker doorgaan zonder publiek. © BELGA

Vanaf 1 juli alle sportactiviteiten toegelaten met beperkt publiek, massa-evenementen blijven verboden tot 31 augustus

SportDe Nationale Veiligheidsraad kwam vandaag samen en gaf extra duiding over de maatregelen. Ook voor de sportsector veranderen er weer enkele zaken. Zo zijn vanaf 1 juli alle sportactiviteiten weer toegelaten mét een beperkt publiek van maximum 200 personen. 

3 reacties

  • bob jansens

    4 jaar geleden
    "vanaf 1 juli alle sportactiviteiten weer toegelaten mét een beperkt publiek van maximum 200 personen" maw in principe is het mogelijk om vanaf 1 juli opnieuw te voetballen in een afgesloten stadion...
  • Philippe Dujardin

    4 jaar geleden
    Zwembaden openen, enkel voor de sportclubs, waarom is dit niet nog steeds niet mogelijk? Er is meer dan 2m afstand tussen de zwemmers per baan en het chloor neutraliseert zelfs het virus! Kleedkamers hebben we in clubverband in principe zelfs niet nodig. In Nederland traint men al sinds 11 mei terug in de zwembaden, op vele vlakken zouden we een voorbeeld moeten nemen aan hen!
  • Jonathan Vandenplas

    4 jaar geleden
    Nog steeds geen zwembaden? Waarom? Het is zo makkelijk om dit te doen. Op reservatie en in shiften. Tussen de shiften door de kleedkamers reinigen en het is opgelost. Chloor dood ook het virus. Maar 100 mensen in een mis is geen probleem hoor.