Een fikse tegenvaller voor Sarah Jessica Parker. Een van de voormalig managers die een schoenenwinkel van haar runde, Heather Holt, klaagt de Sex & The City-actrice aan vanwege het niet uitbetalen van overuren in de periode eind december 2018 tot maart 2020. Dit meldt Page Six.
Volledig scherm
Een fikse tegenvaller voor Sarah Jessica Parker. Een van de voormalig managers die een schoenenwinkel van haar runde, Heather Holt, klaagt de Sex & The City-actrice aan vanwege het niet uitbetalen van overuren in de periode eind december 2018 tot maart 2020. Dit meldt Page Six. © EPA

Sarah Jessica Parker aangeklaagd door voormalig winkelmanager

CelebritiesEen fikse tegenvaller voor Sarah Jessica Parker (55). Een van de voormalig managers die een schoenenwinkel van haar runde, Heather Holt, klaagt de ‘Sex & The City’-actrice aan omdat ze overuren niet heeft uitbetaald in de periode eind december 2018 tot maart 2020. Dit meldt Page Six.

1 reactie

  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Die ruikt gewoon geld. In Amerika wordt een werknemer beschermt door de arbeidsafdeling. Krijg je niet al je uren waar je recht of hebt betaalt, inbegrepen vakantie en overuren, moet je gewoon daar een klacht indienen (dat doe je zelf). Die onderzoeken dan of je klacht geldig is of niet. Een advocaat komt daar helemaal niet bij te pas.