Tom Waes
Volledig scherm
Tom Waes © Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten

Waarom Tom Waes stopte met roken: “Vroeger een pakje per dag, nu mis ik het zelfs niet”

ShowbizzJarenlang was Tom Waes (51) een verstokte roker, maar sinds de coronacrisis is hij definitief gestopt. Dat schrijft het weekblad TV Familie. “Ik ben het roken al helemaal vergeten.”

11 reacties

  • Freddy Madou

    2 jaar geleden
    Stoppen met roken duurt een goeie week , ben zelf van dag op dag gestopt en al meer dan 10 jaar niet meer gerookt, en vooral wat ben ik dom geweest er ooit aan te beginnen, zeer blij dat ik er van af ben en het zegt me ook niets meer, 1 goede raad zie op PC wat gebeurt er met mijn lichaam als ik stop met roken, volgt dit en na een week voel je al resultaten en vooral blijven bewegen en ook wat karakter hebben, geen pleisters, Tabakologen en al die zever kost veel geld, u zelf overtuigen DOEN.
  • jos pirard

    4 jaar geleden
    De eerste maanden nadat ik stopte met roken, rook ik wanneer de buurman in zijn tuin was. Nu 18 jaar later heb ik soms nog trek. Ik ben nu 38/ jaar gestopt met drinken en dat heb ik niet meer meegemaakt. Ik ga op café en niemand zegt geeft hem een pint ik zal ze zeker niet aannemen maar een sigaret die had ik 2 weken geleden zeker aangenomen
  • Eddy De Bruyne

    4 jaar geleden
    Beste man, proficiat met je besluit, hoog tijd dat je wat slimmer wordt, slappeling! Iets anders; je mist roken niet knap !!, wordt wakker, zelfs na enkele jaren, in gezelschap, een feestje of op cafe, in aanwezigheid van enkele rokers, neem een sigaret die je aangeboden krijgt aan, en de volgendse ochtend ren je naar een winkel om je een pakje sigaretten te kopen.
  • Alain Catry

    4 jaar geleden
    Proficiat Tom ! In vele gezinnen kost het een reis ( Waes ) per jaar !
  • Robert Bruyland

    4 jaar geleden
    Ik rookte meer dan een pakje van 25/dag, de eerste maand is natuurlijk het moeilijkst, daarna verminderd dit duidelijk maar na een jaar had ik nog steeds af en toe trek in een sigaretje, Hierna is het niet moeilijk om het vol te houden. Ik deed dit zonder hulpmiddelen .